Gaba12345678 0 Napisano Kwiecień 5, 2022 (edytowany) Mam takie pytanie czy wyrejstruja mnie z urzędu pracy jeśli nie wstawię się w danym terminie a wcześniej zadzwonię i ch powiadomię o przyczynie? Jestem za granicą i nie zdążę wrócić na czas żeby się podpisać. Jestem w w 8 miesiącu ciąży powiem że źle się czuję i zjawię się jak będzie mi lepiej przejdzie coś takiego czy nie bardzo proszę o szybką odpowiedź Edytowano Kwiecień 5, 2022 przez Gaba12345678 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 8, 2022 Dnia 5.04.2022 o 18:01, Gaba12345678 napisał: Mam takie pytanie czy wyrejstruja mnie z urzędu pracy jeśli nie wstawię się w danym terminie a wcześniej zadzwonię i ch powiadomię o przyczynie? Jestem za granicą i nie zdążę wrócić na czas żeby się podpisać. Jestem w w 8 miesiącu ciąży powiem że źle się czuję i zjawię się jak będzie mi lepiej przejdzie coś takiego czy nie bardzo proszę o szybką odpowiedź W moim urzędzie pracy podobno nie ma z tym problemu, mozna przyjść parę dni po dacie jeśli się wcześniej poinformuję i umówi na inny termin. Powiedz ze masz covid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Kwiecień 8, 2022 11 minut temu, DropKick napisał: W moim urzędzie pracy podobno nie ma z tym problemu, mozna przyjść parę dni po dacie jeśli się wcześniej poinformuję i umówi na inny termin. Powiedz ze masz covid Ta, pokaż jej jak oszukiwać xD Laska jest w ciąży i siedzi za granicą, ale kasa z urzędu musi być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 8, 2022 Przed chwilą, Foko Loko napisał: Ta, pokaż jej jak oszukiwać xD Laska jest w ciąży i siedzi za granicą, ale kasa z urzędu musi być? A to już nie do mnie pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach