Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gaba12345678

Wyrejstrowanie z urzędu pracy

Polecane posty

Mam takie pytanie czy wyrejstruja mnie z urzędu pracy jeśli nie wstawię się w danym terminie a wcześniej zadzwonię i ch powiadomię o przyczynie? Jestem za granicą i nie zdążę wrócić na czas żeby się podpisać. Jestem w w 8 miesiącu ciąży powiem że źle się czuję i zjawię się jak będzie mi lepiej przejdzie coś takiego czy nie bardzo 😅 proszę o szybką odpowiedź 

Dnia 5.04.2022 o 18:01, Gaba12345678 napisał:

Mam takie pytanie czy wyrejstruja mnie z urzędu pracy jeśli nie wstawię się w danym terminie a wcześniej zadzwonię i ch powiadomię o przyczynie? Jestem za granicą i nie zdążę wrócić na czas żeby się podpisać. Jestem w w 8 miesiącu ciąży powiem że źle się czuję i zjawię się jak będzie mi lepiej przejdzie coś takiego czy nie bardzo 😅 proszę o szybką odpowiedź 

W moim urzędzie pracy podobno nie ma z tym problemu, mozna przyjść parę dni po dacie jeśli się wcześniej poinformuję i umówi na inny termin. 

Powiedz ze masz covid 

11 minut temu, DropKick napisał:

W moim urzędzie pracy podobno nie ma z tym problemu, mozna przyjść parę dni po dacie jeśli się wcześniej poinformuję i umówi na inny termin. 

Powiedz ze masz covid 

Ta, pokaż jej jak oszukiwać xD

Laska jest w ciąży i siedzi za granicą, ale kasa z urzędu musi być?

Przed chwilą, Foko Loko napisał:

Ta, pokaż jej jak oszukiwać xD

Laska jest w ciąży i siedzi za granicą, ale kasa z urzędu musi być?

A to już nie do mnie pytanie