Gosc 2 0 Napisano Kwiecień 12, 2022 Czesc mam pytanie czy warto zacząć pielegniarstwo w wieku 38 lat ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc 2 0 Napisano Kwiecień 12, 2022 ok dzięki za odpowiedź. Jedyny mankament który mnie trochę powstrzymuje to jak odnaleźć się między 20-latkami ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dania 2 Napisano Kwiecień 28, 2022 Ja studiowalam w Irlandii. 20% miejsc jest zarezerwowanych dla mature student czyli dla osob po 23 roku zycia. Byly dwie babki ktore mialy 46 lat. Wiekszosc z tych 20 procent mialo powyzej 30 lat w tym ja. Bardziej bym sie o praktyki martwila a nie o wiek na studiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna5000 0 Napisano Maj 24, 2022 Ja studiowałam sporo lat w Uczelni Pedagogicznej. Tam było dużo osób w wielu 40 lat. Teraz studiuję, gdzie są ludzie w wieku i w dużej mierze 60 plus, dobrze sobie radzą. Lepiej sobie nie raz radzą niż mym młodsi. Wiek to żaden kłopot już w czasie nauki. Jest wręcz tendencja, by stale się uczyć. Jest to męczące, ale nie da się ukryć, że perspektywy daje. Sama mam 30parę lat i zamierzam dalej się uczyć. Czemu nie, jak komuś to sprawia radość i coś daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Maj 27, 2022 Dnia 12.04.2022 o 14:47, Gosc 2 napisał: ok dzięki za odpowiedź. Jedyny mankament który mnie trochę powstrzymuje to jak odnaleźć się między 20-latkami ... Jak ja studiowałam zaocznie to u mnie na roku był facet w wieku 56 lat. O tak studiował bo zawsze chciał ten kierunek a nie było czasu. Powiem ci tak- wszyscy za nim przepadali. Na wszystkie imprezy był zapraszany- miał mnóstwo kolegów i koleżanek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach