Annn2020 246 Napisano Kwiecień 19, 2022 Niedługo mam małą rodzinna imprezkę. Chciałabym ubrać się elegancko ale też wygodnie. Tyle że karmie i nie bardzo potrafię to połączyć. W dodatku wszystkie ubrania do karmienia są jednocześnie ubraniami ciążowymi. A bluzka z miejscem na duży brzuch bez tego brzucha dobrze nie wygląda. Znacie jakiś sklep z ciuchami do karmienia które nie byłyby jednocześnie ubraniami ciążowymi? Udało wam się spotkać coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Kwiecień 19, 2022 A musisz mieć specjalne ciuchy do karmienia? Każda koszula czy ...enka na guziki się sprawdzi, czy kopertówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzczej_gosc 84 Napisano Kwiecień 19, 2022 Nie wszystkie. Kiedyś miałam fajne bluzeczki z hmu, nie wyglądały jak dla karmiącej, czarna pod marynarkę i było ok. Nosiłam też ...enki z kopertowym dekoltem, świetne do karmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 19, 2022 W h&m widziałam kiedyś takie ubrania. Dobrą opcją może być spódnica + koszula / elegancka bluzka. Albo su ienka z dużym dekoltem i elastycznym materiałem lub su ienka kopertowa (często Karolina że stylizacji pokazuje coś w tym stylu) . Moim zdaniem super ...enki są na asos, w tym roku idę na wesele i już zaczynam tam szukać bo ciekawe modele szybko się wyprzedają. Nie chcę robić reklamy, nie wiem jak z jakością, bo jeszcze tam nie zamawiałam, ale fajnie się posiłkować filmikami na YouTube. Chociaż z drugiej strony ciekawe jak z ich rzetelnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach