Mirabelka97 0 Napisano Kwiecień 19, 2022 (edytowany) Cześć, nie wiem czy taki wątek już był więc zakładam nowy, a mianowicie ja i mój kuzyn chcemy być razem, ale nie do końca wiemy czy możemy bo nasze babcie są siostrami Nasi wspólni pradziadkowie mieli czwórkę dzieci w tym moją babcieX i jego babcieY. Jego babciaY ma piątkę dzieci w tym jego mame Jego mama ma czwórkę dzieci w tym wiadomo jego Moja babciaX ma trójkę dzieci w tym mojego tatę Mój tata ma trójkę dzieci w tym wiadomo mnie Bardzo bym prosiła o informację jaki to stopień pokrewieństwa i czy istnieje możliwość wad genetycznych u naszych dzieci jeżeli jesteśmy w takim stopniu spokrewnieni Dziękuję za odpowiedź Edytowano Kwiecień 19, 2022 przez Mirabelka97 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Kwiecień 19, 2022 Istnieje ryzyko wad genetycznych u dzieci. Ślub możecie wziąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dania 2 Napisano Kwiecień 23, 2022 To chyba dalsze pokrewienstwo. Wystapienie wad genetycznych u dzieci jest mniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach