killkill42 0 Napisano Kwiecień 25, 2022 Otóż od wczoraj jest u mnie szczeniak, i zastanawiam się nad wyborem dla niej imienia. Mam typy - Stella, Kira, Ester, Arya, lub Delta Które najlepsze z tych? Dajcie też może jakieś ładne według was, może mi się spodoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 25, 2022 Hmm dla dobermana pasują mi imiona od bogini, może Atena, Hera? Jest jest Iris, Hebe, Hestia, nike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Kwiecień 25, 2022 Dobi albo Czipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leonardo2000 32 Napisano Kwiecień 25, 2022 Moja suczka (owczarek niemiecki) wabi się Arya/ Aria jak kto woli bardzo mi się podoba to imię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Kwiecień 25, 2022 Atena. Spotkałem raz dziewczynę która wolała tak swojego psiaka. Kira/Gira i Atena/Antena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Flex Napisano Kwiecień 25, 2022 16 godzin temu, killkill42 napisał: Dajcie też może jakieś ładne według was, może mi się spodoba Sara, Kora, takie miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach