Para to x 57 Napisano Kwiecień 26, 2022 Dajmy na to SHIH TZU czy MALTAŃCZYK. Ładne i przyjazne, bo małe.. Niestety, mają też mały pęcherz i wymagają częstej pielęgnacji. Lubią być rozpieszczane i spać na rękach właściciela. Bywają jednak nieznośne i chyba źle znoszą krytykę. Wolałbym kota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Kwiecień 26, 2022 Zgodzę się z twierdzeniem, że są to mało inteligentne psy. Problem pojawia się również z pożywieniem. Trzeba dobrać odpowiednią karmę. Rasy tych psów nie potrafią sygnalizować chęci wypróżnienia się tylko idą i robią tam gdzie mają ochotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 27, 2022 Ja mam krzyżówkę shih tzu i yorka. Jest to pies myśliwski, serio Mimo że wykastrowany, śpi w łóżku, najlepszego żarcia ma pod dostatkiem to dla obcych nie jest zbyt łaskawy. Ma bojowy charakter. Nie zgodzę się że lubią spać na rękach, przynajmniej nie mój. On śpi albo z nami w łóżku albo na swoim fotelu. Chodzi swoimi ścieżkami, z charakterku podobny do kota. Co do źle znoszonej krytyki - u nas się sprawdziło - kiedy jeden facet powiedział do niego "ty skur..synu" to go zaatakował Ogólnie rzecz biorąc jest wyjątkowo mądrym psem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Kwiecień 27, 2022 10 godzin temu, DropKick napisał: Ja mam krzyżówkę shih tzu i yorka. Jest to pies myśliwski, serio Mimo że wykastrowany, śpi w łóżku, najlepszego żarcia ma pod dostatkiem to dla obcych nie jest zbyt łaskawy. Ma bojowy charakter. Nie zgodzę się że lubią spać na rękach, przynajmniej nie mój. On śpi albo z nami w łóżku albo na swoim fotelu. Chodzi swoimi ścieżkami, z charakterku podobny do kota. Co do źle znoszonej krytyki - u nas się sprawdziło - kiedy jeden facet powiedział do niego "ty skur..synu" to go zaatakował Ogólnie rzecz biorąc jest wyjątkowo mądrym psem. Toż to kundel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 27, 2022 3 minuty temu, Para to x napisał: Toż to kundel. Nie nazwałabym go tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Kwiecień 27, 2022 Przed chwilą, DropKick napisał: Nie nazwałabym go tak. Źle znosi krytykę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 27, 2022 1 minutę temu, Para to x napisał: Źle znosi krytykę? To krytyka, obraza Twoim zdaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Kwiecień 27, 2022 1 minutę temu, DropKick napisał: To krytyka, obraza Twoim zdaniem? Kundlu! - brzmi jak obraza. Inteligenty mieszaniec. Małe rasy to strasznie głupiutkie są. Wyobraź sobie, że taki jeden piesek bawił się tak intensywnie, że rozpędzony uderzył głową w mur niemal tracąc przytomność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 27, 2022 21 minut temu, Para to x napisał: Kundlu! - brzmi jak obraza. Inteligenty mieszaniec. Małe rasy to strasznie głupiutkie są. Wyobraź sobie, że taki jeden piesek bawił się tak intensywnie, że rozpędzony uderzył głową w mur niemal tracąc przytomność. Oki, zapytam mojego psa co o tym myśli. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach