Sylwuszek 0 Napisano Maj 13, 2022 Kochani, czy ktoś ma wiedzę dotyczącą powodów pojawienia się żółtego nalotu na języku w trakcie diety keto? Na necie podane sa tylko szczątkowe informacje, natomiast z tego co wyczytałam trochę martwię się o to, czy moje organy wewnętrzne mają nie dobrze. Jestem na diecie o 5 dni, przeszłam na nią drastycznie, z dnia na dzień. Dziś czuję się już bardzo dobrze, przemiana materii wróciła do normy, mam naprawdę sporo energii wiec być może jestem już w ketozie. Czy ktoś miał podobną sytuację albo zna się na temacie i mógłby powiedzieć mi skąd to się bierze, czy powinnam się denerwować oraz co z tym dalej zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Maj 14, 2022 12 godzin temu, Sylwuszek napisał: Kochani, czy ktoś ma wiedzę dotyczącą powodów pojawienia się żółtego nalotu na języku w trakcie diety keto? Na necie podane sa tylko szczątkowe informacje, natomiast z tego co wyczytałam trochę martwię się o to, czy moje organy wewnętrzne mają nie dobrze. Jestem na diecie o 5 dni, przeszłam na nią drastycznie, z dnia na dzień. Dziś czuję się już bardzo dobrze, przemiana materii wróciła do normy, mam naprawdę sporo energii wiec być może jestem już w ketozie. Czy ktoś miał podobną sytuację albo zna się na temacie i mógłby powiedzieć mi skąd to się bierze, czy powinnam się denerwować oraz co z tym dalej zrobić? zrób badania. Dieta keto powinna być regularnie monitorowana, bo może doprowadzić do mocnych odchyleń w makroskładnikach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach