Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Asiiaaa

Czy to poronienie? :(

Polecane posty

Okres spóźniał mi się 13 dni postanowiłam zrobić przed wczoraj test ciążowy wyszedł pozytywny z tego co pokazała mi aplikacja powinnam być w 7 tygodniu.

Dziś rano zarobiłam kolejny test znowu wyszedł pozytywny z bardzo wyraźną kreską , ale ok. godziny 11 pojawiła się krew doszły skurcze źle się czuję słabo i nasila się to z godziny na godzinę. Lekarz dopiero jutro w poniedziałek jak najszybciej ale czy to już po wszystkim proszę o wasze historie czy miałyście takie duże krwawienie jak okres a wszystko było jednka w porządku . Rodziłam 21 miesięcy temu to było by moje drugie dziecko przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych krwawień :(

10 godzin temu, Asiiaaa napisał:

Okres spóźniał mi się 13 dni postanowiłam zrobić przed wczoraj test ciążowy wyszedł pozytywny z tego co pokazała mi aplikacja powinnam być w 7 tygodniu.

Dziś rano zarobiłam kolejny test znowu wyszedł pozytywny z bardzo wyraźną kreską , ale ok. godziny 11 pojawiła się krew doszły skurcze źle się czuję słabo i nasila się to z godziny na godzinę. Lekarz dopiero jutro w poniedziałek jak najszybciej ale czy to już po wszystkim proszę o wasze historie czy miałyście takie duże krwawienie jak okres a wszystko było jednka w porządku . Rodziłam 21 miesięcy temu to było by moje drugie dziecko przy pierwszej ciąży nie miałam żadnych krwawień 😞

Czemu nie jedziesz na izbę przyjęć do szpitala?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować