Agata_okej 0 Napisano Maj 16, 2022 Cześć jestem w 1kl lo mam najwysza średnia z całej klasy na naukę poświęcam tyle i ile mogę coś około godz oceny mam dobre po obowiązkach bardzo dużo słucham muzyki ale nie olewam szkoły staram się żeby te oceny jakoś wyglądały ale też zależy mi na tym żeby całe dnie n siedzieć I wkuwac zalezy mi bardzo na tym żeby mieć dużo czasu na samorozwój i muzyke dlaczego mama nie widzi tego że się staram mówi że cały czas tylko słucham muzyki i nigdy nie widziała żebym się uczyła odrabiała lekcje może dlatego że cały czas mama zamknięte drzwi czasami mam wrażenie że mama widzi to co chce widzieć dlaczego tak jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebe Phil 13 Napisano Maj 16, 2022 2 godziny temu, Agata_okej napisał: Cześć jestem w 1kl lo mam najwysza średnia z całej klasy na naukę poświęcam tyle i ile mogę coś około godz oceny mam dobre po obowiązkach bardzo dużo słucham muzyki ale nie olewam szkoły staram się żeby te oceny jakoś wyglądały ale też zależy mi na tym żeby całe dnie n siedzieć I wkuwac zalezy mi bardzo na tym żeby mieć dużo czasu na samorozwój i muzyke dlaczego mama nie widzi tego że się staram mówi że cały czas tylko słucham muzyki i nigdy nie widziała żebym się uczyła odrabiała lekcje może dlatego że cały czas mama zamknięte drzwi czasami mam wrażenie że mama widzi to co chce widzieć dlaczego tak jest ? Widać dla Twojej mamy oceny nie mają znaczenia. Liczy się to czy odrabiasz lekcje i się uczysz. Nawet jak masz już odrobione to powinnaś odrobić ponownie. Mój tata robił w firmie budowlanej. Za najlepszego pracownika uchodził tam pewien facet który cały czas machał łopata. Mój tata przyjechał któregoś dnia koparka i w ciągu godziny wykopał większy rów niż tamten przez miesiąc. Ale tata został uznany za lenia, bo pracował tylko godzinę. A tamten tyrał miesiąc. Jak widać dla niektórych liczą się nie efekty tylko stopień zmęczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach