nika08 1 Napisano Maj 18, 2022 Niesamowicie mnie kręci gdy facet ma umięśnioną sylwetke i nosi biżuterię - kolczyki w uszach ( cyrkonie) . Jaram się na sam widok.Też tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arabika 1 Napisano Wrzesień 29, 2022 To prawda że biżuteria może ciekawie wyglądać u faceta, jak ją odpowiednio dobierze! Może to być jakiś łańcuszek, bransoletka albo nawet spinki do mankietów... Coś takiego mają do kupienia w sklepie ankabizuteria.pl Wiem bo coś już mężowi u nich kupowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Małgośka# 286 Napisano Październik 1, 2022 Ja tak nie mam. Uważam to za bardzo niemęskie i w złym guście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_głupia_baba 789 Napisano Październik 2, 2022 8 godzin temu, #Małgośka# napisał: Ja tak nie mam. Uważam to za bardzo niemęskie i w złym guście Też tak sądzę. 19 minut temu, Saunowicz napisał: Ale przyjęte jest wg zasad gentlemeństwa,że mężczyzna z biżuterii powinien mieć tylko obrączkę i zegarek. Dokładnie. Myślę, że nawet lepiej bez obrączki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
van_Dreumel 0 Napisano Październik 2, 2022 Ja tak nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Październik 2, 2022 Lubie biżuterię u mężczyzn, zwłaszcza jeśli pasuje tej osobie. Więc kolczyki, bransoletki itd zdecydowanie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Małgośka# 286 Napisano Październik 2, 2022 13 godzin temu, Saunowicz napisał: Ale przyjęte jest wg zasad gentlemeństwa,że mężczyzna z biżuterii powinien mieć tylko obrączkę i zegarek. I myślę, że to bardzo dobre założenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach