Becia12 0 Napisano Maj 25, 2022 Poszukuję programu do obsługi średniego gabinetu kosmetologicznego. Będzie w nim pracować ok 10-12 osób na ten moment. Czy ktoś ma doświadczenie z aplikacją MedNote od Comarch? Nie wiem, czy ten program poradzi sobie z taką ilością pacjentów (ok. 80/dzień) i będzie pracował bez zacinania? Proszę o opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz Borowiec 0 Napisano Maj 26, 2022 Myślę, że MEdNote na Twoje potrzeby będzie idealne. Program ma bezproblemowy dostęp do eWUŚ, wszystko można sprawdzić na bieżąco, fajnie mi się też pracuje z katalogiem leków, nie muszę wertować stron w poszukiwaniu konkretnego leku, wszystko działa na zasadzie wyrywkowych podpowiedzi, super sprawa na dłuższą metę. Na spokojnie poradzi sobie i zwiększa ilością pacjentów bez mulenia się i zacinania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JanPiotr 0 Napisano Maj 27, 2022 Zaprzyjaźniony gabinet polecił nam program Optimed NXT, podchodziliśmy do tej nowinki z rezerwą. Otrzymaliśmy jednak duże wsparcie w kwestii instalacji i wdrożenia do programu - wdrożenie przebiegło szybko i skutecznie, pracownicy nie mają problemu z użytkowaniem programu, wszystkim ułatwia on pracę, bardzo polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr Pawłowski 0 Napisano Maj 28, 2022 MedNote polecam. Przede wszystkim - za katalog leków. To w jak szybki sposób można odnaleźć poszczególne leki i wyroby medyczne mnie do dziś zachwyca. Sam program też daje radę, ma przyjemny dla oka interfejs i intuicyjną budowę samej apki - wszystkie dane są umieszczone czytelnie, bez miliona zakładek poupychanych byle gdzie. W końcu mam porządek w papierach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilmalisz 0 Napisano Maj 30, 2022 Program zdecydowanie poradzi sobie z taką ilością pacjentów bez przeciążeń i konieczności resetowania programu. Myślę, że w Twoim przypadku to bardzo dobry wybór programu. Używamy MedNote już od jakiegoś czasu i widzę że sprawdza się doskonale w naszej przychodni. Program ma ładny design, przyjemnie się z niego korzysta i mocno usprawnia on pracę personelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach