xNiktx 2 Napisano Maj 30, 2022 W nocy kiedy kładę się spać męczę się z zaśnięciem bo od jakiegoś już długiego czasu zastanawia mnie to, dlaczego moje nogi powodują u mnie dyskomfort a mianowicie czuję silną potrzebę poruszania nogami bo jak nimi nie ruszę to czuję takie rozpieranie w nogach. Ten objaw nasila się u mnie tylko podczas leżenia, siedzenia. Dzisiaj rano po wstaniu z łóżka nogi bardzo mnie bolały i bolą do tej pory czuję to w mięśniach i w kościach. Nie mogę dokładnie ustalić miejsca bólu. Raz jedna noga raz druga i łydki, stopy też bolą. Najbardziej zastanawia mnie ten objaw bo ja nie mogę przez to zasnąć bo nogi chcą chodzić. Czy ma ktoś podobny problem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Czerwiec 11, 2022 (edytowany) Dnia 30.05.2022 o 12:11, xNiktx napisał: W nocy kiedy kładę się spać męczę się z zaśnięciem bo od jakiegoś już długiego czasu zastanawia mnie to, dlaczego moje nogi powodują u mnie dyskomfort a mianowicie czuję silną potrzebę poruszania nogami bo jak nimi nie ruszę to czuję takie rozpieranie w nogach. Ten objaw nasila się u mnie tylko podczas leżenia, siedzenia. Dzisiaj rano po wstaniu z łóżka nogi bardzo mnie bolały i bolą do tej pory czuję to w mięśniach i w kościach. Nie mogę dokładnie ustalić miejsca bólu. Raz jedna noga raz druga i łydki, stopy też bolą. Najbardziej zastanawia mnie ten objaw bo ja nie mogę przez to zasnąć bo nogi chcą chodzić. Czy ma ktoś podobny problem ? Poczytaj o Restless Legs Syndrome, a przede wszystkim zgłoś sie do neurologa. Edytowano Czerwiec 11, 2022 przez P.and.a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach