Dalajlama 97 Napisano Czerwiec 17, 2022 Laska z którą jestem od roku od początku bardzo wypytywała o moje byłe, chciała wiedzieć kim były, jak wyglądały itp. Ja jestem szczery, powiedziałem jej co nieco o moich byłych związkach, na koniec dodając że większość z nich to delikatnie mówiąc nie były dobre kobiety. Jakiś czas temu zobaczyłem że 3 z nich dodała na instagramie do znajomych i ogólnie śledzi ich profile, jednej nawet polajkowała jakieś stare zdjęcie. I teraz pytanie o co jej chodzi ? Dodam że żadnej z nich totalnie nie zna. Powinno mnie to martwic ? Co myślicie? Bo jak dla mnie to trochę dziwne, ja nie i interesuje się jej exami.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobrosułka 989 Napisano Czerwiec 17, 2022 32 minuty temu, Dalajlama napisał: Laska z którą jestem od roku od początku bardzo wypytywała o moje byłe, chciała wiedzieć kim były, jak wyglądały itp. Ja jestem szczery, powiedziałem jej co nieco o moich byłych związkach, na koniec dodając że większość z nich to delikatnie mówiąc nie były dobre kobiety. Jakiś czas temu zobaczyłem że 3 z nich dodała na instagramie do znajomych i ogólnie śledzi ich profile, jednej nawet polajkowała jakieś stare zdjęcie. I teraz pytanie o co jej chodzi ? Dodam że żadnej z nich totalnie nie zna. Powinno mnie to martwic ? Co myślicie? Bo jak dla mnie to trochę dziwne, ja nie i interesuje się jej exami.. Powinno cie to martwic. Ma obsesyjne tendencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liliana_35 35 Napisano Czerwiec 18, 2022 troche nie normalne, po co to robi!? dla mnie dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach