Leonardo2000 32 Napisano Czerwiec 19, 2022 Ktos wie może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Czerwiec 19, 2022 Dodajesz odpowiedź (cokolwiek) po czym ją edytujesz wklejając link... wsio : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leonardo2000 32 Napisano Czerwiec 19, 2022 10 minut temu, marawstala napisał: Dodajesz odpowiedź (cokolwiek) po czym ją edytujesz wklejając link... wsio : ) Dziękuję a dodawanie w temacie tak samo działa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Czerwiec 19, 2022 2 minuty temu, Leonardo2000 napisał: Dziękuję a dodawanie w temacie tak samo działa ? Nie wiem, ale możesz zrobić test (?) mam wrażenie, że w pierwszym komentarzu pod tematem możesz go dodać i wyjdzie na to samo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leonardo2000 32 Napisano Czerwiec 19, 2022 2 minuty temu, marawstala napisał: Nie wiem, ale możesz zrobić test (?) mam wrażenie, że w pierwszym komentarzu pod tematem możesz go dodać i wyjdzie na to samo. Spoczko dzięki wielkie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach