alesja12 0 Napisano Czerwiec 30, 2022 Pijecie czasami energetyki?? Czasami jak zarwę noc albo jadę w dłuższą trasę autem to tigerka sobie popijam, najczęsciej te bez cukru kupuję. A jak to u was jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2106 Napisano Czerwiec 30, 2022 Nie, ale kilka razy się zdarzyło i faktycznie stawia na nogi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monis734 0 Napisano Czerwiec 30, 2022 Bardzo rzadko i do tego maksymalnie 250 ml, 500 ml energetyka to dla mnie stanowczo za duża dawka i bardzo źle się po niej czuje - ból głowy, rozkojarzenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anthony_Arkwright Napisano Czerwiec 30, 2022 Nie. Przejadają się szybko, a regularne picie ich powoduje, że przestają pobudzać lub pobudzają w małym stopniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Lipiec 3, 2022 Nie, czuje się po nich jeszcze gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Lipiec 3, 2022 tylko naturalne np przeczele mleczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzi 18 Napisano Lipiec 8, 2022 Dnia 30.06.2022 o 09:39, monis734 napisał: Bardzo rzadko i do tego maksymalnie 250 ml, 500 ml energetyka to dla mnie stanowczo za duża dawka i bardzo źle się po niej czuje - ból głowy, rozkojarzenie... Liter lepszy. Nie wiesz co tracisz. Przyzwyczaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Lipiec 9, 2022 Kiedyś piłam w pracy,smak uzależnia... do czasu... dopóki nie zakręciło mi się parę razy w głowie. Odstawiłam z dnia na dzień. Nie polecam. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulabosot 0 Napisano Lipiec 11, 2022 Sporadycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda505 0 Napisano Sierpień 7, 2022 nie pije bo odrzuca mnie ich zapach i smak nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Sierpień 10, 2022 Czasami piję tigera, mają fajne smaki, wersje bez cukru. I znacznie skuteczniej mnie pobudzają niż kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malina112 0 Napisano Sierpień 13, 2022 stawia na nogi, ale jakim kosztem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagoda505 0 Napisano Sierpień 22, 2022 nie pije nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juliala11 0 Napisano Sierpień 29, 2022 Chyba żartujesz nie dość, że niezdrowe, to jeszcze słabe w smaku. Lepiej się nabić kawy albo herbaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach