Urszulka456 0 Napisano Lipiec 8, 2022 Kochałam się z partnerem 5 dni przed owulacja. Zabezpieczyliśmy się. Od tygodnia odczuwam powiększone piersi, kłucie lewego jajnika od czasu do czasu , sikam dosłownie co 5 min, mam zielone upławy, szyjka jest wysoko i całkowicie zamknięta i śluzu jest coraz więcej. Mam 3 dni do okresu. Czy to okres, ciąża czy jakieś zapaleni czy stres przed niechciana ciąża . Strasznie się stresuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Lipiec 10, 2022 Dnia 8.07.2022 o 21:02, Urszulka456 napisał: Kochałam się z partnerem 5 dni przed owulacja. Zabezpieczyliśmy się. Od tygodnia odczuwam powiększone piersi, kłucie lewego jajnika od czasu do czasu , sikam dosłownie co 5 min, mam zielone upławy, szyjka jest wysoko i całkowicie zamknięta i śluzu jest coraz więcej. Mam 3 dni do okresu. Czy to okres, ciąża czy jakieś zapaleni czy stres przed niechciana ciąża . Strasznie się stresuje. Jeżeli owulacja była faktycznie w tym dniu, w którym mówisz, to możesz byc spokojna, plemniki tyle nie żyją. Poza tym skoro sie zabezpieczacie, to w czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Lipiec 10, 2022 (edytowany) Zielone upławy to objawy infekcji, a nie ciąży. Idź do lekarza. Edytowano Lipiec 10, 2022 przez Migotka95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach