Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 24, 2022 (edytowany) kiedy odchodzi ktoś bliski, a ty nie możesz nic zrobić. kiedy na tydzień przed jego odejściem uświadamiasz sobie nagle w jakim jest stanie (że już żadne nowe terapie i wynalazki medycyny nie pomogą) patrzysz przez okno na spadające z drzewa liście i dociera do ciebie, że będzie jak z tymi liśćmi... opadasz totalnie z sił. rak właśnie wygrał i zabiera (wydziera ci tą osobę) z niesłychaną mocą śmiejąc ci się w twarz... Edytowano Lipiec 24, 2022 przez iksa1141xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Lipiec 25, 2022 "O czym myśli myśliciel?" Obejrzałem na śniadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Lipiec 25, 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 25, 2022 3 godziny temu, Para to x napisał: "O czym myśli myśliciel?" Obejrzałem na śniadanie. Często płacze, choć ostatnio coraz rzadziej... Rok temu pełzał sobie po podłodze, (nie miał siły chodzić) ale ktoś zapodał mu takiego kopa w tyłek, że chcąc niechcąc trzeba było wstać i od początku uczyć się chodzić... Takie kopy w tyłek na jedno są dobre... bo mobilizują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Lipiec 26, 2022 No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Lipiec 26, 2022 Mobilizują do ponownego wstania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 26, 2022 pytanie co kopiący miał na myśli kopiąc. podobno najlepsze okazy to tzw. ofiary, które zawsze winę biorą na siebie. a po skończonej relacji jeszcze same za wszystko przeproszą ludzie tak łatwo szastają teraz słowem "kochać". tak łatwo posługują się tym słowem nie zdając sobie sprawy chyba co ono znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Lipiec 26, 2022 1 godzinę temu, iksa1141xD napisał: pytanie co kopiący miał na myśli kopiąc. podobno najlepsze okazy to tzw. ofiary, które zawsze winę biorą na siebie. a po skończonej relacji jeszcze same za wszystko przeproszą ludzie tak łatwo szastają teraz słowem "kochać". tak łatwo posługują się tym słowem nie zdając sobie sprawy chyba co ono znaczy Nigdy go nie używam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 26, 2022 1 godzinę temu, Para to x napisał: Nigdy go nie używam jesli to prawda co piszesz to dobrze. Przynajmniej nikogo nie okłamujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 26, 2022 to będę jasny i gotowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 28, 2022 ... najgorsze jest to, że nigdy nie odszedł od swojej drugiej połowy i to go zabiło... to się zaczęło rozwijać jakieś 7-8 lat wcześniej. bał się co pomyślą o nim dzieci. ze względu na nie został. bał się samotności... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 28, 2022 Anioły nie mają myśli Moje godziny są bezsenne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Lipiec 30, 2022 wszystko przemija. najszybciej, moja wyplata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 30, 2022 9 minut temu, Persona napisał: wszystko przemija. najszybciej, moja wyplata. "Przeminęło z wiatrem". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 30, 2022 Jeszcze jeden taniec i koniec z moją reputacją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Lipiec 30, 2022 10 minut temu, iksa1141xD napisał: "Przeminęło z wiatrem". najgorzej, ze przemija ta jeszcze "nieobecna" na koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Lipiec 30, 2022 jaki ten taniec w zalobie po mezu wydaje sie skandaliczny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 30, 2022 9 minut temu, Persona napisał: najgorzej, ze przemija ta jeszcze "nieobecna" na koncie. Wypłaty mają to do siebie że szybko przemijają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 30, 2022 6 minut temu, Persona napisał: jaki ten taniec w zalobie po mezu wydaje sie skandaliczny... Też tak twierdzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Lipiec 30, 2022 teraz widze ze napisala powiesc znudzona kobieta ze zlamana noga. w czekaniu na kobiete strzelajaca minki biznesmen nie dostrzeglby komponentu logicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Lipiec 30, 2022 7 minut temu, iksa1141xD napisał: Też tak twierdzę. chociaz z drugiej strony lepiej miec charakter kogos kto doszczetnie zniszczy sobie reputacje jednym tancem niz miekkiego korniszona ktory odmowi, acz z gracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Lipiec 30, 2022 Już sama moja obecność tu jest skandaliczna. I samo to, że temat był o nieco innym przemijaniu niż teraz piszemy. Jeszcze tylko kilka dni... Jeszcze tylko kilka dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Lipiec 30, 2022 33 minuty temu, iksa1141xD napisał: Już sama moja obecność tu jest skandaliczna. I samo to, że temat był o nieco innym przemijaniu niż teraz piszemy. Jeszcze tylko kilka dni... Jeszcze tylko kilka dni. potem juz czlowiek nie pamieta o pelzaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Sierpień 6, 2022 Dnia 31.07.2022 o 01:19, iksa1141xD napisał: Już sama moja obecność tu jest skandaliczna. I samo to, że temat był o nieco innym przemijaniu niż teraz piszemy. Jeszcze tylko kilka dni... Jeszcze tylko kilka dni. jak autorko sie czujesz? mnie wlasnie przyszlo na mysl wspomnienie kogos kto nie tak dawno odszedl. za wczesnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 13, 2022 Chcę ZAPOMNIEĆ. Tak jest łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 13, 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 13, 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 18, 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 18, 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach