Iphoniara 3 Napisano Lipiec 25, 2022 Hej od 8 lipca mam przez jeden dzień 2 kropelki różowego sluzu I 2 dni przerwy i 2 kropki różowego. Ostatni taki śluz miałam 2 dni temu czy to objaw zbliżającego okresu? Za pomocną odpowiedź daje łapkę w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iphoniara 3 Napisano Lipiec 25, 2022 Myślałam że mi tu ktoś pomoże. Inne tematy maja kilka tys odp a ja nawet w tym pytaniu jednej nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Lipiec 25, 2022 20 minut temu, Iphoniara napisał: Myślałam że mi tu ktoś pomoże. Inne tematy maja kilka tys odp a ja nawet w tym pytaniu jednej nie mam Ty się tego okresu boisz czy się nie możesz doczekać? Naprawdę NIKT, ale to absolutnie NIKT nie jest w stanie Ci powiedzieć, kiedy dostaniesz okres. Może to być za tydzień, może być jutro, a może być za miesiąc. Przestań o tym myśleć i się zadręczać. Przyjdzie to przyjdzie. Nie interesują nas Twoje łapki w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iphoniara 3 Napisano Lipiec 25, 2022 23 minuty temu, Foko Loko napisał: Ty się tego okresu boisz czy się nie możesz doczekać? Naprawdę NIKT, ale to absolutnie NIKT nie jest w stanie Ci powiedzieć, kiedy dostaniesz okres. Może to być za tydzień, może być jutro, a może być za miesiąc. Przestań o tym myśleć i się zadręczać. Przyjdzie to przyjdzie. Nie interesują nas Twoje łapki w górę. Nie mogę doczekać i nie pomogłaś mi. Ja nie pytam kiedy tylko czy te rozowe plamy sa przed okresem. Serdecznie nie dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iphoniara 3 Napisano Lipiec 25, 2022 Proszę odpowiedź ktoś. Nie chcę dokładnej daty tylko chce wiedzieć czy te rozowe to przed pierwszym okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Lipiec 25, 2022 4 minuty temu, Iphoniara napisał: Proszę odpowiedź ktoś. Nie chcę dokładnej daty tylko chce wiedzieć czy te rozowe to przed pierwszym okresem Masz dwa wyjścia 1. Iść zapytać o to lekarza 2. Poczekać na okres. Tak, to może być przed okresem, ale równie dobrze może być infekcja. A okres możesz dostać jutro ale możesz też dostać za miesiąc albo dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iphoniara 3 Napisano Lipiec 25, 2022 Odnawiam temat proszę idpowiedzcie oprócz Foko Loko bo ten użytkownik już pomógł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iphoniara 3 Napisano Lipiec 25, 2022 Ludzie odpowiedzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iphoniara 3 Napisano Lipiec 25, 2022 Błagam odpowiedzcie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Lipiec 25, 2022 Tak. To na 100% przed okresem. Za jakiś czas dostaniesz okres. Może być to zarówno za kilka dni, albo również za miesiąc o tej samej porze. Czekaj cierpliwie i miej podpaskę przy sobie. On lada chwila się zjawi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iphoniara 3 Napisano Lipiec 26, 2022 12 godzin temu, Migotka95 napisał: Tak. To na 100% przed okresem. Za jakiś czas dostaniesz okres. Może być to zarówno za kilka dni, albo również za miesiąc o tej samej porze. Czekaj cierpliwie i miej podpaskę przy sobie. On lada chwila się zjawi. Jezu dziękuję za pomocną odpowiedź. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach