Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ma®kiz

Praca w domu starców

Polecane posty

Na miotle bardziej dla kobiety czy mężczyzny? 

Nie wiem jak rozumieć równouprawnienie. Wpisuje w google i tam pisze: równouprawnienie dla wszystkich kobiet. 

W domu starców na miotelce i ja bym poszalal, posiedział, napił się herbatki, zagrał w szachy z dziadkiem, posłuchał o kochankach babci jednej i drugiej. 

Wejdźmy na chwilę do swiatyni. Kobiety w kościele nie muszą zdejmować czapki. Nigdy tego nie rozumiałem. Mają tyle przywilejów a gdy im zwrócisz uwagę to w obronie powiedzą że dzieci rodzą. 

Jakiś chłopak na N pisał kiedyś że kobiety zostały stworzone do se k s u, że trzeba o nie dbać, regularnie podlewać, spełniać zachcianki itd. Regularnie również pozbywał się 200 złotych na spełnianie ich życzeń. 

Kobieta z mężczyzna są różni i żadne przepisy o rownouprawnieniu tego nie zmienia. Facet nie urodzi dziecka, kobieta nie jest w stanie dźwigać worków itp... Ale gdzie się da powinno być sprawiedliwie. Jeśli kobieta i mezczyzna wykonują ta sama pracę to i płacą powinna być taka sama. 

2 godziny temu, Ma®kiz napisał:

Wejdźmy na chwilę do swiatyni. Kobiety w kościele nie muszą zdejmować czapki. Nigdy tego nie rozumiałem. Mają tyle przywilejów a gdy im zwrócisz uwagę to w obronie powiedzą że dzieci rodzą. 

A jakby zdjęły, i ich ekosystem rozlazłby się po całym kościele?

13 godzin temu, Karłatka napisał:

A jakby zdjęły, i ich ekosystem rozlazłby się po całym kościele?

Nie mam nic przeciwko zakrywaniu twarzy przez kobiety nikabem lub burką