Para to x 57 Napisano Sierpień 22, 2022 (edytowany) Znalazłem ciekawy kanał na YT Edytowano Sierpień 22, 2022 przez Para to x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Sierpień 23, 2022 Dziwne rzeczy oglądasz, jak nie filmiki o morderstwach to wypadki. Może ci podrzucić coś wesołego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 23, 2022 Człowiek - zagadka. Ostatnio oglądam horrory, których bałam się całe życie - dzięki nim jakoś lepiej funkcjonuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Sierpień 23, 2022 4 godziny temu, iksa1141xD napisał: Człowiek - zagadka. Ostatnio oglądam horrory, których bałam się całe życie - dzięki nim jakoś lepiej funkcjonuje. Jakie horrory? Wy oboje do siebie pasujecie, oboje macie te same iksy du/pixy w sobie i mowicie tym samym jezykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Sierpień 24, 2022 (edytowany) Jakiś czas temu zacząłem oglądać Halloween. trafiłem na ciekawą scenę zanim usnąłem: Wśród młodzieży w przebraniach spacerującej po mieście psychiatra dostrzega chłopaka w masce podobnej do tej którą nosił jego pacjent psychopata i krzyczy z bronią w ręku: stój, stój. Przestraszony chłopak ucieka, wpada pod rozpędzony radiowóz który wbija go w drzewo a jego ciało zaczyna płonąć. Psychiatra stoi nad palącym się ciałem i czeka aż spali się maska na twarzy by mieć pewność że to na pewno ten którego szuka. Ostatecznie nie jest pewny a to dopiero początek filmu. Edytowano Sierpień 24, 2022 przez Para to x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 24, 2022 (edytowany) Ok a Ty do których się zaliczasz, psychiatrów czy psychopatów. Bo okazuje się czasem, że to wszystko jest pojęcie względne, myślisz, że jesteś psychiatra a okazuje się, że jesteś psychopata i odwrotnie. Dobry film Edytowano Sierpień 24, 2022 przez iksa1141xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Sierpień 24, 2022 (edytowany) 13 minut temu, iksa1141xD napisał: Ok a Ty do których się zaliczasz, psychiatrów czy psychopatów. Bo okazuje się czasem, że to wszystko jest pojęcie względne, myślisz, że jesteś psychiatra a okazuje się, że jesteś psychopata i odwrotnie. Dobry film To zależy czy jestem głodny czy najedzony. Chyba nie jestem złym człowiekiem. Zdarza mi się w złości życzyć drugiej osobie s mnie e r ci, zawału serca, wpadnięcia? pod nadjeżdżający samochód itp. To chyba normalne. Edytowano Sierpień 24, 2022 przez Para to x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 24, 2022 (edytowany) 5 minut temu, Para to x napisał: To zależy czy jestem głodny czy najedzony. Chyba nie jestem złym człowiekiem. Zdarza mi się w złości życzyć drugiej osobie s mnie e r ci, zawału serca, wpadnięcia? pod nadjeżdżający samochód itp. To chyba normalne. Tak, to oczywiście jest normalne. Mniej więcej od czasu kiedy się obudzę do momentu wypicia pierwszej kawy życzę tak wielu osobom. Później kolejnym i tak przez cały dzień. W ogóle się nie przejmuj. Nie jesteś dziwny. Ani trochę. Inni też tak mają. A tak całkiem szczerze i bez ironii już zapytam - i co, życzysz mi? Edytowano Sierpień 24, 2022 przez iksa1141xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Para to x 57 Napisano Sierpień 24, 2022 1 minutę temu, iksa1141xD napisał: Tak, to oczywiście jest normalne. Mniej więcej od czasu kiedy się obudzę do momentu wypicia pierwszej kawy życzę tak wielu osobom. Później kolejnym i tak przez cały dzień. W ogóle się nie przejmuj. Nie jesteś dziwny. Ani trochę. Inni też tak mają. A tak całkiem szczerze i bez ironii już zapytam - i co, życzysz mi? Uwierzyłem do momentu "A tak całkiem szczerze". Życzę ci zawału żebym mógł przeprowadzić resuscytację. Pomacalbym twoje serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Sierpień 24, 2022 Nie wątpię. Pewnie co innego też. Już raz prawie się tak stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach