Gora70 0 Napisano Sierpień 26, 2022 Hej, Mam dość nieprzyjemna sytuacje. Jestem po rozstaniu. Myślałam ogólnie ze po rozstaniu zacznę nowy rozdział w życiu, ale cały czas mam kontakt z byłym. Przypadkiem wygadalam się mu z kim się spotykam bo bardzo mnie zranił zdrada i chciałam żeby trochę do niego to uderzyło. Kiedy tylko się dowiedział kto to jest powiedział zdanie ze może poznać cwaniaczka. Ten z którym się widziałam zablokował mnie. Boje się ze mogą się obydwoje pobić i chciałabym tego uniknąć bo nie chce żeby komuś coś się podziało. Co mam robić jak myślicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Sierpień 27, 2022 Dnia 26.08.2022 o 10:13, Gora70 napisał: Hej, Mam dość nieprzyjemna sytuacje. Jestem po rozstaniu. Myślałam ogólnie ze po rozstaniu zacznę nowy rozdział w życiu, ale cały czas mam kontakt z byłym. Przypadkiem wygadalam się mu z kim się spotykam bo bardzo mnie zranił zdrada i chciałam żeby trochę do niego to uderzyło. Kiedy tylko się dowiedział kto to jest powiedział zdanie ze może poznać cwaniaczka. Ten z którym się widziałam zablokował mnie. Boje się ze mogą się obydwoje pobić i chciałabym tego uniknąć bo nie chce żeby komuś coś się podziało. Co mam robić jak myślicie?? Dorosnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kmn_ok 6 Napisano Wrzesień 6, 2022 Co zrobić? Przestać utrzymywać kontakt z byłym, przestać spowiadać mu się z tego co robisz, przestać knuć intrygi. Ten twój nowy widać też się poznał na twoich manipulacjach jeżeli cię zablokował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach