Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Not_now

Biała zjawa

Polecane posty

Hej, ostatnio siostra obudziła mnie w nocy i gdy otworzyłam oczy zobaczyłam biała postać klęcząca nad jej głową, która patrzyła na mnie. Przez 1-2 min wpatrywałam się w nią po czym zaczęła powoli znikać. Zastanawiam się czy mój umysł się do końca nie wybudził i po prostu byłam w pół śnie, czy coś przyszło nas odwiedzić. Tak jeszcze napiszę, że około miesiąc temu wywoływałyśmy z koleżankami duchy (zachowałyśmy wszystkie środki bezpieczeństwa i nic nie przywołałyśmy). Co o tym sądzicie?

"środków bezpieczeństwa" przy wywoływaniu duchów raczej nie zachowasz... to już samo w sobie wiąże się z jakimś ryzykiem. 

może tak jak mówisz, umysł mógł nie do końca się jeszcze wybudzić, stąd przywidzenie. 

ale wiesz jak to bywa.. lepiej być czujnym 🙂

Gość lubię_żelki

Myślę, że nie powinno się bawić w takie rzeczy jak wywoływanie duchów. A to co Ci się przytrafiło masz na swoją własną odpowiedzialność. Nawet jeśli było to tylko przywidzenie, będziesz o tym rozmyślać i będziesz się zastanawiać, czy nie jest to aby skutek waszych wcześniejszych poczynań. Nie do końca rozumiem co masz na myśli pisząc o zachowaniu ostrożności i czy można w ogóle mówić o czymś takim jak ostrożność przy wywoływaniu duchów.