Kaja123. 0 Napisano Wrzesień 1, 2022 Hej, mam problem z trądzikiem już od 10 lat chodzę po dermatologach stosuje maści.... nic nie pomaga macie jakieś rady na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptr0 0 Napisano Wrzesień 1, 2022 Zmień dietę na bardziej zdrową. Odstaw słodycze, fast foody. Wysypiaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaja123. 0 Napisano Wrzesień 2, 2022 bezglutenowa dieta jest zero słodkiego i fast food Wyszło tego więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1 2 3 31 Napisano Wrzesień 2, 2022 A może pij bratka lub drożdże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inga20 8 Napisano Wrzesień 6, 2022 Hej witam Na uciążliwy i powracający trądzik polecam przemywanie twarzy Dentoseptem rozcieńczonym z wodą i poczekać aż twarz wyschnie,nie spłukiwać. Rano koniecznie umyć i nakremować twarz kremem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolaola 0 Napisano Wrzesień 12, 2022 Hej, to może idź na konsultacje do innego dermatologa. Ja co prawda z innym problemem, ale swego czasu chodziłam do doktor Agnieszki Bronikowskiej do SCM estetic w Krakowie. Świetny lekarz, dużo wie i ma bardzo indywidualne podejście do pacjenta. Na plus jest to, że w samym SCM estetic mają dużo zabiegów pielęgnacyjnych na twarz i jestem przekonana , że znajdzie coś odpowiedniego dla Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iza1998 0 Napisano Wrzesień 20, 2022 Lepsza dieta i konsultacje u innego lekarza się przydadzą. No i patrz co nakładasz na skórę, jak ja miałam problemy z trądzikiem to stosowałam np kropelki blue matcha od bielendy i naprawdę pomogły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach