kafeterianka_ 0 Napisano Wrzesień 6, 2022 Cześć, to mój pierwszy wpis na forum, ale bardzo proszę o pomoc. Dnia 27.08.22 wzięłam tabletkę Escapelle 17h po stosunku. 1 września miałam dostać okres, natomiast pojawił się on dopiero 2 dni później tj. 3.09, okres przez te dwa dni był obfity, ale trwało to tylko przez ten okres czasu. Dzisiaj nie ma w ogóle krwawienia. Dodam, ze pierwszy test ciążowy zrobiłam 1.09 - wynik negatywny, a drugi test wykonałam 3.09 - również wynik negatywny. Czy takie objawy mogą być po zażyciu tabletki dzień „po”? I kiedy najlepiej wykonać następny test ciążowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Wrzesień 6, 2022 24 minuty temu, kafeterianka_ napisał: Cześć, to mój pierwszy wpis na forum, ale bardzo proszę o pomoc. Dnia 27.08.22 wzięłam tabletkę Escapelle 17h po stosunku. 1 września miałam dostać okres, natomiast pojawił się on dopiero 2 dni później tj. 3.09, okres przez te dwa dni był obfity, ale trwało to tylko przez ten okres czasu. Dzisiaj nie ma w ogóle krwawienia. Dodam, ze pierwszy test ciążowy zrobiłam 1.09 - wynik negatywny, a drugi test wykonałam 3.09 - również wynik negatywny. Czy takie objawy mogą być po zażyciu tabletki dzień „po”? I kiedy najlepiej wykonać następny test ciążowy? Nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach