Bastia92 0 Napisano Wrzesień 13, 2022 Witam,znacie może jakieś dobre a nawet aplikacje gdzie można znalezc oferty pracy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opuszczona 1 Napisano Wrzesień 21, 2022 Dnia 13.09.2022 o 19:45, Bastia92 napisał: Witam,znacie może jakieś dobre a nawet aplikacje gdzie można znalezc oferty pracy?? Zależy jaka Cię interesuję. Ale ja ostatnio znalazłam aplikację SeniorApp. Tam możesz pomagać osobom starszym w ich codziennych czynnościach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazaola02 0 Napisano Wrzesień 26, 2022 Cześć chyba chodziło o strony z ofertami pracy, tak? Ja tak rozumiem twoje pytanie;) No więc jest ich sporo zależy gdzie szukasz pracy to znaczy w kraju czy za granicą? Jak za granicą to polecam pracawue.pl mają bardzo dokładnie opisane oferty pracy stawki podane są w przedziale od do tak zwane widełki. Możesz też od razu aplikować przez internet ta ja robiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Wrzesień 27, 2022 Ja szukam przez olx i pracuj pl. tylko tam są oferty z mojej okolicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach