Kanapowczynie 2 Napisano Wrzesień 26, 2022 Hej, Mam nadzieję, że to forum jest dobrym miejscem na tego typu ogłoszenie. Pracuję w redakcji TTV i obecnie szukamy osób (koniecznie ze Śląska) do kolejnej edycji programu Kanapowcy. Będzie to pierwsza edycja dedykowana kobietom. Szukamy osób, które mają dużo kilogramów do zrzucenia. Zapewniamy opiekę lekarza i trenera, a także rozpisaną dietę. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to zachęcam do obejrzenia któregoś odcinka z poprzednich edycji :). Nagrania będą trwały 8-9 miesięcy. Dni zdjęciowe są oczywiście płatne. Jeśli masz jakieś wątpliwości to zachęcam do pytania. Z zainteresowanymi osobami mogę umówić się na krótką rozmowę telefoniczną, w której opowiem trochę więcej na temat programu. Natalia M Młodszy redaktor telewizyjny TTV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1 2 3 31 Napisano Wrzesień 26, 2022 Witam. Pani Natalio, nie za bardzo nadaję się do programu, bo pewnie mam za małą wagę/nadwagę, mam też za małą odwagę i brak fotogeniczności. Jednak jestem wielką fanką programu. Podziwiam facetów z programu i często im kibicuję. Robicie świetną robotę. My zza szklanego ekranu też korzystamy z porad. Trzymam kciuki za program z kobietkami! Odwagi Dziewczyny! Fajna przygoda i szansa na zdrową przyszłość. Będę Wam kibicować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanapowczynie 2 Napisano Wrzesień 26, 2022 3 minuty temu, 1 2 3 napisał: Witam. Pani Natalio, nie za bardzo nadaję się do programu, bo pewnie mam za małą wagę/nadwagę, mam też za małą odwagę i brak fotogeniczności. Jednak jestem wielką fanką programu. Podziwiam facetów z programu i często im kibicuję. Robicie świetną robotę. My zza szklanego ekranu też korzystamy z porad. Trzymam kciuki za program z kobietkami! Odwagi Dziewczyny! Fajna przygoda i szansa na zdrową przyszłość. Będę Wam kibicować Bardzo dziękujemy za miłe słowa Brak odwagi i fotogeniczności to żaden problem, jednak za mała waga już tak Szukamy osób, które najbardziej potrzebują pomocy. Zapraszamy do oglądania Kanapowczyń już w przyszłym roku! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanapowczynie 2 Napisano Wrzesień 28, 2022 9 godzin temu, BabkaBrutalnaBasic napisał: Ile za dzien zdjeciowy na kanapie? Chcę być gwiazdo jak tammy z butla tlenowa na wdowim garbie. 250 zł :) udział w programie to niezły wycisk, a nie siedzenie na kanapie :D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano Listopad 13, 2022 130kg 173 cm ale mieszkam w innym kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brysio 0 Napisano Sierpień 19, 2023 A Lubelskie jest w planach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach