Bartek23okra 3 Napisano Wrzesień 29, 2022 U mnie ostatnio stosujemy brykiet torfowy na próbe po raz pierwszy w życiu i muszę powiedzieć, że fajnie się nim pali i póki co jest łatwiej dostępny na rynku i dużo tańszy niż węgiel a u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara_głupia_baba 789 Napisano Wrzesień 29, 2022 6 minut temu, Bartek23okra napisał: U mnie ostatnio stosujemy brykiet torfowy na próbe po raz pierwszy w życiu i muszę powiedzieć, że fajnie się nim pali i póki co jest łatwiej dostępny na rynku i dużo tańszy niż węgiel a u was? Pellet i drewno, czyli tym co zawsze, mój piec nie posiada innych opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W҉і҉d҉m҉o҉ 433 Napisano Wrzesień 29, 2022 Gaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Wrzesień 30, 2022 Drewnem rodzice posiadają własny las to przyszykowali. Trochę też udało się kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach