yeya 335 Napisano 9 Luty (edytowany) 2 godziny temu, neone napisał: Znam Maya Ori, fajnie mówi, ale przyznam że do Honoraty i Sylwii mam największy sentyment. U Honoraty jest taka duchowość głęboka... Obie mają super wiedzę. Wszystkie książki, które czytam mam z ich polecenia : ) Honorate i Sylwię też lubię, ale mam odwrotnie... Teraz do niej znowu wracam dobrze, że odchodzi od tematów związkowych... : ) tak, są oczytane : ) Pa Edytowano 9 Luty przez yeya 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 335 Napisano 10 Luty Zapomniałam... a wiesz, że Sylwia i Honorata to para nie tylko biznesowa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 335 Napisano 11 Luty 5 godzin temu, neone napisał: Szczerze, nie wiedziałam, ale dla mnie nie ma to znaczenia : ) bardzo mi dziewczyny pomogły nawet z nimi pisałam przez moment... H dużo wyjaśnia. Miałam też ich szkolenia wykupione i tak po nitce do kłebka z ich poleceń trafiłam potem na inne i taki łańcuszek aż doszłam do takich, które mnie najbardziej interesują : ) ogólnie wszystko sprowadza się w życiu do jednego... Taka ciekawostka... na YT widziałam ich wpis : ) trzeba trafić na swojego trenera... mogą nawet o tym samym mówić ale ubierają treść w inne słowa, popierają ją różnymi przykładami i nie każdy przekaz trafi do każdego. To tak jak w życiu z jedna osoba szybko złapiesz kontakt, a z drugą tak na dystans. Fajne dziewczyny, uzupełniają się. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach