Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Majka916

Sukulenty zimą

Polecane posty

Napisano (edytowany)
2 godziny temu, neone napisał:

Znam Maya Ori, fajnie mówi, ale przyznam że do Honoraty i Sylwii mam największy sentyment. U Honoraty jest taka duchowość głęboka... Obie mają super wiedzę. Wszystkie książki, które czytam mam z ich polecenia : ) 

Honorate i Sylwię też lubię, ale mam odwrotnie... Teraz do niej znowu wracam dobrze, że odchodzi od tematów związkowych... : ) tak, są oczytane : )

Pa 

Edytowano przez yeya
  • Like 1

Zapomniałam... a wiesz, że Sylwia i Honorata to para nie tylko biznesowa : )

5 godzin temu, neone napisał:

Szczerze, nie wiedziałam, ale dla mnie nie ma to znaczenia : ) bardzo mi dziewczyny pomogły nawet z nimi pisałam przez moment... H dużo wyjaśnia. Miałam też ich szkolenia wykupione i tak po nitce do kłebka z ich poleceń trafiłam potem na inne i taki łańcuszek aż doszłam do takich, które mnie najbardziej interesują : ) ogólnie wszystko sprowadza się w życiu do jednego... 

Taka ciekawostka... na YT widziałam ich wpis : ) trzeba trafić na swojego trenera... mogą nawet o tym samym mówić ale ubierają treść w inne słowa, popierają ją różnymi przykładami i nie każdy przekaz trafi do każdego. To tak jak w życiu z jedna osoba szybko złapiesz kontakt, a z drugą tak na dystans. Fajne dziewczyny, uzupełniają się. : )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się