kajaperek747 0 Napisano niedziela o 11:00 Ja osobiście moge polecić tabletki na odchudzanie które mi pomogły, znalazłam je na tej stronie: jakstracilam15kg.wordpress.com super opcja ogólnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała....XD 0 Napisano niedziela o 17:08 To ile jest tych wątków diety mż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 893 Napisano poniedziałek o 08:17 15 godzin temu, Mała....XD napisał: To ile jest tych wątków diety mż? Sporo, a to dlatego że trolle usuwały. Zakladałyśmy nowe, po czym stare usunięte wracały po kilku tygodniach. W końcu pisaliśmy na tych założonych, nawet pod innymi nazwami. Dlatego teraz już nie ma zbyt dużej aktywności na kafeterii. Chyba ostatnio był nowy topik o odchudzaniu i też spadł...ręce opadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 27 Napisano poniedziałek o 09:14 56 minut temu, MamaMai napisał: Sporo, a to dlatego że trolle usuwały. Zakladałyśmy nowe, po czym stare usunięte wracały po kilku tygodniach. W końcu pisaliśmy na tych założonych, nawet pod innymi nazwami. Dlatego teraz już nie ma zbyt dużej aktywności na kafeterii. Chyba ostatnio był nowy topik o odchudzaniu i też spadł...ręce opadają Nie piszesz na Nastroiku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 27 Napisano poniedziałek o 09:23 Monika też nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 43 Napisano poniedziałek o 19:08 10 godzin temu, MamaMai napisał: Sporo, a to dlatego że trolle usuwały. Zakladałyśmy nowe, po czym stare usunięte wracały po kilku tygodniach. W końcu pisaliśmy na tych założonych, nawet pod innymi nazwami. Dlatego teraz już nie ma zbyt dużej aktywności na kafeterii. Chyba ostatnio był nowy topik o odchudzaniu i też spadł...ręce opadają Potwierdzam. Dokładnie tak było i jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 43 Napisano poniedziałek o 19:09 9 godzin temu, Margherite napisał: Monika też nie pisze. Hej, nie pamiętam Cię ze dawnych piszących tutaj. Zmieniłaś nicka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 27 Napisano poniedziałek o 19:53 43 minuty temu, Moniqaa napisał: Hej, nie pamiętam Cię ze dawnych piszących tutaj. Zmieniłaś nicka? Tak, Gretta jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 43 Napisano wtorek o 11:04 15 godzin temu, Margherite napisał: Tak, Gretta jestem Witaj Gretta Fajnie, że tu zaglądasz Udało Ci się osiągnąć Twoje cele wagowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała....XD 0 Napisano środa o 18:55 Co to Nastroik? jakieś forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 893 Napisano środa o 19:11 15 minut temu, Mała....XD napisał: Co to Nastroik? jakieś forum? Odpowiednik kafe. Pisaliśmy tam, gdy tu namiętnie usuwano wątki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach