kajaperek747 0 Napisano 19 Październik Ja osobiście moge polecić tabletki na odchudzanie które mi pomogły, znalazłam je na tej stronie: jakstracilam15kg.wordpress.com super opcja ogólnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała....XD 0 Napisano 19 Październik To ile jest tych wątków diety mż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 894 Napisano 20 Październik 15 godzin temu, Mała....XD napisał: To ile jest tych wątków diety mż? Sporo, a to dlatego że trolle usuwały. Zakladałyśmy nowe, po czym stare usunięte wracały po kilku tygodniach. W końcu pisaliśmy na tych założonych, nawet pod innymi nazwami. Dlatego teraz już nie ma zbyt dużej aktywności na kafeterii. Chyba ostatnio był nowy topik o odchudzaniu i też spadł...ręce opadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 20 Październik 56 minut temu, MamaMai napisał: Sporo, a to dlatego że trolle usuwały. Zakladałyśmy nowe, po czym stare usunięte wracały po kilku tygodniach. W końcu pisaliśmy na tych założonych, nawet pod innymi nazwami. Dlatego teraz już nie ma zbyt dużej aktywności na kafeterii. Chyba ostatnio był nowy topik o odchudzaniu i też spadł...ręce opadają Nie piszesz na Nastroiku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 20 Październik Monika też nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 43 Napisano 20 Październik 10 godzin temu, MamaMai napisał: Sporo, a to dlatego że trolle usuwały. Zakladałyśmy nowe, po czym stare usunięte wracały po kilku tygodniach. W końcu pisaliśmy na tych założonych, nawet pod innymi nazwami. Dlatego teraz już nie ma zbyt dużej aktywności na kafeterii. Chyba ostatnio był nowy topik o odchudzaniu i też spadł...ręce opadają Potwierdzam. Dokładnie tak było i jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 43 Napisano 20 Październik 9 godzin temu, Margherite napisał: Monika też nie pisze. Hej, nie pamiętam Cię ze dawnych piszących tutaj. Zmieniłaś nicka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 20 Październik 43 minuty temu, Moniqaa napisał: Hej, nie pamiętam Cię ze dawnych piszących tutaj. Zmieniłaś nicka? Tak, Gretta jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 43 Napisano 21 Październik 15 godzin temu, Margherite napisał: Tak, Gretta jestem Witaj Gretta Fajnie, że tu zaglądasz Udało Ci się osiągnąć Twoje cele wagowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała....XD 0 Napisano 22 Październik Co to Nastroik? jakieś forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 894 Napisano 22 Październik 15 minut temu, Mała....XD napisał: Co to Nastroik? jakieś forum? Odpowiednik kafe. Pisaliśmy tam, gdy tu namiętnie usuwano wątki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała....XD 0 Napisano 2 Listopad spoko, nie jestem w temacie jesli chodzi o fora internetowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach