ilan 10 Napisano Październik 2, 2022 KOTO Z WAS STOSUJE GLOBULKI DOPOCHWOWE PATENTEX OWAL CZY COŚ Podobnego. Czy to sprawdzony środek antykoncepcyjny ktoś z was stosuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Październik 2, 2022 2 godziny temu, ilan napisał: KOTO Z WAS STOSUJE GLOBULKI DOPOCHWOWE PATENTEX OWAL CZY COŚ Podobnego. Czy to sprawdzony środek antykoncepcyjny ktoś z was stosuje? Globułki nie są najlepszym środkiem. Wskaźnik Pearla 2-30, czyli na 100 kobiet, do 30 zajdzie w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małasuka94 64 Napisano Grudzień 7, 2022 A ja mam pytanie, czy u was też jest taki problem z ich dostępnością w aptece? W mojej okolicy nigdzie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dytka73 0 Napisano Grudzień 9, 2022 Oj, nie ufałabym globulkom. Na Twoim miejscu wybrałabym jednak inny środek antykoncepcyjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilan 10 Napisano Styczeń 1, 2023 Może i nie warto ufać globulkom ale przy stosunku przerywanym dodatkowe zabezpieczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Styczeń 1, 2023 5 minut temu, ilan napisał: Może i nie warto ufać globulkom ale przy stosunku przerywanym dodatkowe zabezpieczenie Żadne zabezpieczenie. Kupcie sobie gumki. Stosunek przerywany nie chroni przed ciążą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilan 10 Napisano Styczeń 1, 2023 Gumki też są do dupy kilka razy mi już pękła i mam syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Styczeń 1, 2023 22 minuty temu, ilan napisał: Gumki też są do dupy kilka razy mi już pękła i mam syna Jak ich nie umiesz poprawnie stosować albo przechowywać, to tak się kończy na przerywanym z globułkami też szybko możesz się doczekać kolejnego dziecka. Zawsze możesz iść po wkładkę, tabletki, krążek, implant, zastrzyk, jest masa opcji, które faktycznie działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach