zaaaanna 179 Napisano Październik 9, 2022 Ktorym lub czyim stylem sie inspirujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Listopad 18, 2022 ja staram się mieć własny, no ale lubię spódniczki, skórzane ubrania, trampki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano Styczeń 2, 2023 Nie na temat... tak jakoś trafiłam na pokaz który śmiało można nazwać sztuką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1979 Napisano Styczeń 2, 2023 Jeszcze jeden, tym razem od kuchni... Ta sama projektantka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elaboratka 0 Napisano Styczeń 8, 2023 Ja nie mam konkretnego stylu. Staram się nosić wygodne ubrania, które pasują do okazji. W Hibou mają fajne, modne i wygodne ciuchy - jak ktoś szuka czegoś w takim basicowym stylu to właśnie najlepiej u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellaelin 0 Napisano Czerwiec 29, 2023 Na początku warto zebrać takie ubrania bazowe – jakieś uniwersalne i lepszej jakości spodnie, koszule, swetry, t-shirty, marynarki. Ważne żeby były neutralne kolory, do których wszystko będzie pasować. Potem można zacząć urozmaicać takie zestawy – bizuterą (może jakąś wpadającą w oko), paskiem oraz innymi bardziej wzorzystymi, czy po prostu wyrazistszymi elementami. Zerkając na zdjęcie profilowe wydaje mi się, że świetnie mogą pasować zgniłe zielenie, ciepłe szarości, brązy.https://planetastylu.pl/czolenka-damskie-butami-na-wiele-okazji W szafie warto jest mieć na pewno praktyczne oraz uniwersalne czółenka, które pasują do wielu stylizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S0NIA 0 Napisano Czerwiec 30, 2023 ja sledze modowe nowinki i zakupy robie w dwoch miejscach, tzn. w sklepie luxusowi.pl oraz na zalando ;) moim zdaniem wygladam dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach