Izka87 3 Napisano Październik 13, 2022 Witam pozostało mi po stymulacji hormonalnej 1 opakowanie termin ważności 08.2025 sprzedam za 30 zł możliwy odbiór osobisty w Legionowie ewentualnie wysyłka InPost poczta polska lub Orlen paczka w ruchu mogę wystawić też na Olx lub Vinted Podaje email izabela.agnieszka.urbanska@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 13, 2022 41 minut temu, Izka87 napisał: Witam pozostało mi po stymulacji hormonalnej 1 opakowanie termin ważności 08.2025 sprzedam za 30 zł możliwy odbiór osobisty w Legionowie ewentualnie wysyłka InPost poczta polska lub Orlen paczka w ruchu mogę wystawić też na Olx lub Vinted Podaje email izabela.agnieszka.urbanska@gmail.com Duphaston można dostać w aptece za mniej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 13, 2022 Pomijając już fakt, że w Polsce sprzedaż leków na receptę poza aptekami jest karalna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię_żelki Napisano Październik 24, 2022 (edytowany) Kurczę ja też mam jeszcze duphaston w apteczce, sprzed kilku lat... Ze tez nie wpadłam na pomysł handlu internetowego Dzidzia pchała mi się za szybko na świat, no, mogłam stracić ciąże... Czy ktoś może wie co się robi z takimi niewykorzystanymi lekami? Zanosi się do apteki w celu utylizacji, czy cuś? Edytowano Październik 24, 2022 przez lubię_żelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 24, 2022 1 godzinę temu, lubię_żelki napisał: Kurczę ja też mam jeszcze duphaston w apteczce, sprzed kilku lat... Ze tez nie wpadłam na pomysł handlu internetowego Dzidzia pchała mi się za szybko na świat, no, mogłam stracić ciąże... Czy ktoś może wie co się robi z takimi niewykorzystanymi lekami? Zanosi się do apteki w celu utylizacji, czy cuś? Do apteki jakby był w terminie to ja bym rozważyła oddanie go jakiejś klinice ciążowej tak po prostu tak jak pisałam, sprzedaż leków na receptę poza apteką jest u nas karalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię_żelki Napisano Październik 27, 2022 Dnia 24.10.2022 o 13:00, Foko Loko napisał: Do apteki jakby był w terminie to ja bym rozważyła oddanie go jakiejś klinice ciążowej tak po prostu tak jak pisałam, sprzedaż leków na receptę poza apteką jest u nas karalna. Zalozylas temat o skracaniu szyjki Duphaston właśnie na to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 27, 2022 57 minut temu, lubię_żelki napisał: Zalozylas temat o skracaniu szyjki Duphaston właśnie na to jest. wiem i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię_żelki Napisano Październik 27, 2022 12 minut temu, Foko Loko napisał: wiem i? Luz. Tylko piszę że to jest na taką przypadłość, gdybyś nie wiedziała i nie miała tego leku przepisanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Październik 27, 2022 4 minuty temu, lubię_żelki napisał: Luz. Tylko piszę że to jest na taką przypadłość, gdybyś nie wiedziała i nie miała tego leku przepisanego. Tak czy inaczej nie brałabym duphastonu sama z siebie bez zaleceń lekarza. Zwłaszcza w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach