ewelina14010 0 Napisano Listopad 13, 2022 Cześć, niestety stwierdzono u mnie perforacje przegrody nosowej. Zgłębiając temat przypadkiem natknęłam się na ciekawy artykuł doktora Michalika dotyczący perforacji i zastanawiam się nad wykonaniem tego zabiegu właśnie u niego, czy macie jakieś doświadczenia z tym lekarzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia0102 0 Napisano Listopad 14, 2022 Dnia 13.11.2022 o 16:11, ewelina14010 napisał: Cześć, niestety stwierdzono u mnie perforacje przegrody nosowej. Zgłębiając temat przypadkiem natknęłam się na ciekawy artykuł doktora Michalika dotyczący perforacji i zastanawiam się nad wykonaniem tego zabiegu właśnie u niego, czy macie jakieś doświadczenia z tym lekarzem? Bardzo polecam doktora Michalika, świetny specjalista z ogromną wiedzą i super podejściem do pacjenta. Miałam u niego zabieg i jestem w pełni zadowolona z efektów. Bardzo bałam się zmiany kształtu nosa po zabiegu ponieważ czytałam na forach o takich przypadkach ale nic takiego nie miało miejsca. Zabieg przebiegł bardzo sprawnie i bez komplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaSkierka 0 Napisano Listopad 15, 2022 Dnia 13.11.2022 o 16:11, ewelina14010 napisał: Cześć, niestety stwierdzono u mnie perforacje przegrody nosowej. Zgłębiając temat przypadkiem natknęłam się na ciekawy artykuł doktora Michalika dotyczący perforacji i zastanawiam się nad wykonaniem tego zabiegu właśnie u niego, czy macie jakieś doświadczenia z tym lekarzem? Tak, doktor Michalik to świetny specjalista, miałam u niego zabieg już jakiś czas temu i jestem w pełni zadowolona. Został on wykonany w pełni profesjonalnie i bez jakichkolwiek komplikacji. Pan Michał bardzo indywidualnie podszedł do mojego przypadku i dobrał najbardziej efektywną metodę leczenia. Bardzo polecam tego specjalistę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wawrzyniak 0 Napisano Listopad 18, 2022 Dnia 13.11.2022 o 16:11, ewelina14010 napisał: Cześć, niestety stwierdzono u mnie perforacje przegrody nosowej. Zgłębiając temat przypadkiem natknęłam się na ciekawy artykuł doktora Michalika dotyczący perforacji i zastanawiam się nad wykonaniem tego zabiegu właśnie u niego, czy macie jakieś doświadczenia z tym lekarzem? Zdecydowanie polecam Ci doktora Michała Michalika, bardzo profesjonalny lekarz, ma ogromne doświadczenie w temacie i świetne podejście do pacjenta. Zabieg przeprowadził bardzo sprawnie, a podczas rekonwalescencji nie odczuwałam dużych dolegliwości bólowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach