leleks 0 Napisano Listopad 16, 2022 Cześć! Moja wiadomość kierowana do kobiet... W kwietniu na Podkarpaciu mam wesele kumpla i jako ostatnim czasie mieszkalem za granicą, wiele moich kontaktów wygasło i kompletnie nie mam się do kogo zwrócić. W dużym skrócie coś o mnie; 26 wiosenek za mną, wysoki, szczupły(?), pan piłkarz dawniej , ponoć z dużym poczuciem humoru. Gwarantuje świetną zabawę, która zostanie w głowie na długo! I oczywiście transport w obie strony Jeśli chodzi o partnerkę to nie mam żadnych szczególnych wymagań, jedynie fajnie gdybyś była w podobnym wieku i z okolic Podkarpacia. Oczywiście jakieś spotkanie przed wchodzi w grę Jeśli jakaś duszyczka była by chętna to śmiało, pisać na szhy.gghbb@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leleks 0 Napisano Listopad 16, 2022 6 minut temu, lexxus napisał: Tinder? Badoo? Napisz darmowy catering i picie i podwózka w obydwie strony...musi sie ktoś odezwać, byle termin odpowiadał. Wszystko fajnie, tylko szukam partnerki weselnej a nie życiowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Listopad 16, 2022 1 godzinę temu, leleks napisał: 26 wiosenek za mną Jak to czytam to wyobrażam sobie Pana po 80. Przepraszam ale tak mi się skojarzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summerwine 32 Napisano Listopad 16, 2022 Moze jeszcze kogos poznasz, do kwietnia duuzo czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach