Opuszczona 1 Napisano Listopad 18, 2022 Chciałabym usunąć konto na kafeterii. Jak to zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anthony_Arkwright Napisano Listopad 18, 2022 Nie da się, próbowałem pisać maila do WP i nic. Jedynym sposobem jest odwalenie czegoś, za co mogliby cię zbanować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Listopad 18, 2022 9 godzin temu, Opuszczona napisał: Chciałabym usunąć konto na kafeterii. Jak to zrobić? Też mam ten kłopot. Już kilka wiadomości wysłałam i nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Listopad 19, 2022 22 godziny temu, Bluegrey napisał: Też mam ten kłopot. Już kilka wiadomości wysłałam i nic... Sama się zgłaszaj jako Offensive / Abusive Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Listopad 20, 2022 17 godzin temu, Lapis_Lazuli napisał: Gdzie wysłałaś? Z dnia na dzień nie usuną. Da się, da. Wysyłałam wiadomości przez opcję kontakt z dołu strony. Można gdzieś indziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Listopad 21, 2022 Dnia 20.11.2022 o 14:51, Lapis_Lazuli napisał: Proszę wysłać maila na adres iodo@grupawp.pl, koniecznie z adresu z jakiego zostało założone konto. iodo@grupawp.pl Dziękuję za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osmy_dzien_tygodnia 0 Napisano Listopad 23, 2022 Po co Wam to? Żeby za chwilę założyć kolejny nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opuszczona 1 Napisano Listopad 23, 2022 Dnia 18.11.2022 o 10:06, Anthony_Arkwright napisał: Nie da się, próbowałem pisać maila do WP i nic. Jedynym sposobem jest odwalenie czegoś, za co mogliby cię zbanować. Mi tylko banują tematy, dlatego chcę się z stąd usunąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach