Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Hej dziewczyny, zastanawia mnie pewien fakt dlaczego Mariusz Pudzianowski nie uchodzi za symbol męskości ? Posiada on wszystkie cechy które mogą stanowić jako atut w sytuacji w ktorych jesteś zagrożona, może dać w ryja innemu gościowi i nawet przepchnąć samochód. W dodatku te jego umięśnione ciało. Taki facet idealny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Listopad 29, 2022 Bo nie tylko cechu fizyczne stanowią o męskości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Listopad 29, 2022 Pewnie się podoba, ale wybranej grupie kobiet której taki typ akurat się podoba... na co dzień nic nam w sumie nie grozi więc ten 'atut' nie ma znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Warto dodać, że jest też inteligentny i prowadzi dobrze prosperującą firmę i dobrze zarabia w KSW, a w czasach inflacji te cechy się liczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Widzialam kiedyś post w którym kobiety pisały, że sie nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Ale stanowią głównie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Czy tylko ja mam wrażenie że kobiety dziś nie wiedzą co dobre ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Kobietom się w dupach przewraca teraz i wolą jakiś wypierdkow zamiast gości jak Pudzian, a taki wypierdek ani w ryja dać, ani nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anthony_Arkwright Napisano Listopad 29, 2022 Pudzian nie ma twarzy chada, prawdopodobnie dlatego. Chudy koleś z twarzą chada będzie miał większe szanse na znalezienie kogoś niż umięśniony typ z kartoflaną twarzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Bo większość bab jest głupia i nie wie co dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Grudzień 4, 2022 Dnia 29.11.2022 o 16:33, Omegaalfa napisał: Hej dziewczyny, zastanawia mnie pewien fakt dlaczego Mariusz Pudzianowski nie uchodzi za symbol męskości ? Posiada on wszystkie cechy które mogą stanowić jako atut w sytuacji w ktorych jesteś zagrożona, może dać w ryja innemu gościowi i nawet przepchnąć samochód. W dodatku te jego umięśnione ciało. Taki facet idealny a miałaś / miałeś okazje trochę z nim pogadać? Przecież to cymbał zachowuje się jak lekko opóźniony. Zresztą jak większość tych "sportowców" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Grudzień 5, 2022 Bardzo fajny, miły i ciepły facet. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Grudzień 10, 2022 Dnia 5.12.2022 o 23:42, Omegaalfa napisał: Bardzo fajny, miły i ciepły facet. Tylko lekko opóźniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach