gosia3347 0 Napisano Listopad 29, 2022 A więc tak współżyłam 7 listopada , 13 listopada i 28 listopada ( był wytrysk) Okres mam za 3 dni mogę być w ciąży ( dodaje że robiłam test ciążowy)jedna kreska mi wyszła blada...proszę pomóżcie z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Listopad 29, 2022 13 minut temu, gosia3347 napisał: A więc tak współżyłam 7 listopada , 13 listopada i 28 listopada ( był wytrysk) Okres mam za 3 dni mogę być w ciąży ( dodaje że robiłam test ciążowy)jedna kreska mi wyszła blada...proszę pomóżcie z góry dziękuję Zrób kolejny po dacie planowanej miesiączki. A na przyszłość w zależności od celu: -testy owulacyjne są jakąś wskazówka jeśli chcesz zajść w ciaze -antykoncepcja jeśli nie chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Listopad 30, 2022 3 godziny temu, gosia3347 napisał: A więc tak współżyłam 7 listopada , 13 listopada i 28 listopada ( był wytrysk) Okres mam za 3 dni mogę być w ciąży ( dodaje że robiłam test ciążowy)jedna kreska mi wyszła blada...proszę pomóżcie z góry dziękuję Każdy seks bez zabezpieczenia może skutkować ciążą, więc jak najbardziej możesz w ciąży być. Jeżeli okres masz dostać 2.12, to owulację miałaś zapewne koło 18.11. Szanse/ryzyko niewielkie, bo plemniki z 13 listopada mają marne szanse na wytrzymanie tyle. Ale to tylko teoroa, bo owulacka zawsze mogła się przesunąć. Na pozytywnym teście ciążowym masz dwie kreski. A jak się denerwujesz to idź ne betę, będzie już wiarygodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia3347 0 Napisano Listopad 30, 2022 Dziękuję z całego serduszka za pomoc !!! Jesteście wielcy Jeszcze odnośnie bóli i śluzu z pochwy mam lepki i przezroczysty co to oznacza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Grudzień 1, 2022 Dnia 30.11.2022 o 11:52, gosia3347 napisał: Dziękuję z całego serduszka za pomoc !!! Jesteście wielcy Jeszcze odnośnie bóli i śluzu z pochwy mam lepki i przezroczysty co to oznacza ? Że za bardzo analizujesz i sobie wkręcasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach