inga20 8 Napisano Grudzień 5, 2022 Hej, Mam takie pytanie do chłopaków i nie tylko, A mianowicie jak wygląda nocna polucja u chłopców i co ona oznacza ? Mam nadzieję że niczego nie pokręciłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mі 21 Napisano Grudzień 6, 2022 23 godziny temu, inga20 napisał: jak wygląda nocna polucja u chłopców Jeśli facet współżyje w miarę regularnie to raczej nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inga20 8 Napisano Grudzień 6, 2022 7 godzin temu, Fæn Tygřysie napisał: Jeśli zrobi to przed snem choćby ręką szanse podczas snu są minimalne. Jeśli dwa razy pod rząd praktycznie żadne. Zazwyczaj trzeba półtora tygodnia nic i erotyczny sen. Czyli mam rozumieć że takie zmazy mają także dorośli mężczyźni w sile wieku? I czy towarzyszy temu normalny orgazm? I czy pamięta się o tym.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Grudzień 6, 2022 1 godzinę temu, inga20 napisał: Czyli mam rozumieć że takie zmazy mają także dorośli mężczyźni w sile wieku? I czy towarzyszy temu normalny orgazm? I czy pamięta się o tym.? Powiedz w jakim kontekście pytasz, to będzie łatwiej o odpowiedź. Chodzi o męża? Syna? Ile ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graszka1980 2 Napisano Grudzień 7, 2022 Polucje inaczej zmazy nocne to naturalny sposób organizmu na pozbycie nadmiernej ilości nasienia spowodowane jest to długą abstynencją seksualną i np.snem erotycznym. Takie zmazy dotyczą też dorosłych mężczyzn . Podobnie sprawa się ma u kobiet gdzie wskutek snów erotycznych wydzielany jest nadmiar śluzu co odczuwa się lepkością i śladami na bieliźnie. Mężczyźni mogą temu zaradzić poprzez częstszy sex a w przypadku braku pozostaje masturbacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inga20 8 Napisano Grudzień 7, 2022 21 godzin temu, Foko Loko napisał: Powiedz w jakim kontekście pytasz, to będzie łatwiej o odpowiedź. Chodzi o męża? Syna? Ile ma lat? Po prostu niedawno czytałam w necie artykuł o tym i mnie zaciekawiło jak to jest. W moim wieku (17) nie wie się wszystkiego. Dzięki za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach