dziewczynaszamana 1 Napisano Grudzień 9, 2022 Od pewnego czasu zauważyłam, ze słowa, ktore wypowiadają ludzie do mnie nie dochodzą. Musze isc do pracy i boje sie ze nie zrozumiem, co do mnie mowią. Czy ktoś miał tu podobny problem? Jak go zwalczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Grudzień 9, 2022 9 godzin temu, dziewczynaszamana napisał: Od pewnego czasu zauważyłam, ze słowa, ktore wypowiadają ludzie do mnie nie dochodzą. Musze isc do pracy i boje sie ze nie zrozumiem, co do mnie mowią. Czy ktoś miał tu podobny problem? Jak go zwalczyć? Moze coś masz ze słuchem. Chyba że chodzi o co innego że się zamyślasz. Bo nie bardzo wiem co masz na myśli że słowa do Ciebie nie dochodzą. Bo jeśli chodzi o takie wyłączanie, zamyślenie. Ja tak mam że ktoś co mówi a ja nie wiem że ktoś mówi, albo nie rozumiem co ktos powiedział bo wychodzi mi całkiem inne słowo, to jak nie rozumiem to proszę o powtórzenie innego rozwiązania nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach