Kolenad 0 Napisano Grudzień 30, 2022 Mało pamiętam ,ale wiem ,że leciał kiedyś w telewizji taki Polski serial. Rodzina składała się z mamy i taty (nie pamiętam czym się zajmowali ale jacyś biedni nie byli),mieli syna takiego w wieku wczesnoszkolnym miał kudłate brązowe włosy i był małym urwisem i z psa (pies nie był mały ,rasy nie pamiętam) Wiem,że niedawno gdzieś ludzie pisali o przywrócenie tego serialu do zycia bo skończył się nagle a był na prawdę fajny. Wiem jeszcze ,że mieszkali w domu z ogródkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Grudzień 30, 2022 14 minut temu, Kolenad napisał: Mało pamiętam ,ale wiem ,że leciał kiedyś w telewizji taki Polski serial. Rodzina składała się z mamy i taty (nie pamiętam czym się zajmowali ale jacyś biedni nie byli),mieli syna takiego w wieku wczesnoszkolnym miał kudłate brązowe włosy i był małym urwisem i z psa (pies nie był mały ,rasy nie pamiętam) Wiem,że niedawno gdzieś ludzie pisali o przywrócenie tego serialu do zycia bo skończył się nagle a był na prawdę fajny. Wiem jeszcze ,że mieszkali w domu z ogródkiem Rodzina zastępcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolenad 0 Napisano Grudzień 31, 2022 Rodzina zastępcza miała wiele dzieciaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Grudzień 31, 2022 9 minut temu, Kolenad napisał: Rodzina zastępcza miała wiele dzieciaków Już znalazłam "Psie serce". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach