Kolenad 0 Napisano Grudzień 30, 2022 Mało pamiętam ,ale wiem ,że leciał kiedyś w telewizji taki Polski serial. Rodzina składała się z mamy i taty (nie pamiętam czym się zajmowali ale jacyś biedni nie byli),mieli syna takiego w wieku wczesnoszkolnym miał kudłate brązowe włosy i był małym urwisem i z psa (pies nie był mały ,rasy nie pamiętam) Wiem,że niedawno gdzieś ludzie pisali o przywrócenie tego serialu do zycia bo skończył się nagle a był na prawdę fajny. Wiem jeszcze ,że mieszkali w domu z ogródkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano Grudzień 30, 2022 14 minut temu, Kolenad napisał: Mało pamiętam ,ale wiem ,że leciał kiedyś w telewizji taki Polski serial. Rodzina składała się z mamy i taty (nie pamiętam czym się zajmowali ale jacyś biedni nie byli),mieli syna takiego w wieku wczesnoszkolnym miał kudłate brązowe włosy i był małym urwisem i z psa (pies nie był mały ,rasy nie pamiętam) Wiem,że niedawno gdzieś ludzie pisali o przywrócenie tego serialu do zycia bo skończył się nagle a był na prawdę fajny. Wiem jeszcze ,że mieszkali w domu z ogródkiem Rodzina zastępcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolenad 0 Napisano Grudzień 31, 2022 Rodzina zastępcza miała wiele dzieciaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano Grudzień 31, 2022 9 minut temu, Kolenad napisał: Rodzina zastępcza miała wiele dzieciaków Już znalazłam "Psie serce". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tytka21 1 Napisano 27 Styczeń Dnia 31.12.2022 o 15:47, Marta1990 napisał: Już znalazłam "Psie serce". Zapomniałam kompletnie że było cos takiego, dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 30 Napisano 27 Styczeń 22 minuty temu, tytka21 napisał: Zapomniałam kompletnie, że było cos takiego, dzięki. Ja też nie pamiętałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach