*Piotr* 326 Napisano Styczeń 2, 2023 Ile teraz karp kosztuje 19.99 kg Spekulacja cenowa była na święta. Zostało po świętach karpi, niech sobie sami zjedzą hodowcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 160 Napisano Styczeń 3, 2023 Za karpia płaciłem 26 zł przed świętami, wyławiamy prosto z wody i mogłem sobie wybrać który mi odpowiadał, wziąłem 4 sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Styczeń 3, 2023 (edytowany) 21 minut temu, Tajemniczy On napisał: Za karpia płaciłem 26 zł przed świętami, wyławiamy prosto z wody i mogłem sobie wybrać który mi odpowiadał, wziąłem 4 sztuki To kopiłeś to dobrze. Wołali taką cenę im nie zszedł karp. Teraz mogą sami sobie zjeść tyle im zostało, chytry dwa razy traci. Czytałem ekspertów Polakom gusta zmieniły, śmierdzącą rybę. Edytowano Styczeń 3, 2023 przez *Piotr* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 160 Napisano Styczeń 3, 2023 58 minut temu, *Piotr* napisał: To kopiłeś to dobrze. Wołali taką cenę im nie zszedł karp. Teraz mogą sami sobie zjeść tyle im zostało, chytry dwa razy traci. Czytałem ekspertów Polakom gusta zmieniły, śmierdzącą rybę. W moich stronach nie było wygórowanych cen karpia, ale słyszałem że cena była naprawdę wygórowana. Tak jest że wszystkim, ale i tak gdzieś ten produkt jaki by nie był zostaje przetworzony. Wolę zjeść rybę o zapach mułu, jak siedzieć przy jednym stole z pachnącym politykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach