dziewczynaszamana 1 Napisano Styczeń 18, 2023 Od paru miesiecy mam problem z rozumieniem w grupie tego co sie mowi i telewizji. Nie wiem czemu sie tak dzieje, bo domownikow rozumiem i jak ktos sie do mnie bezposrednio odzywa to tez rozumiem. Nie jest to powikłanie po covid, sluch mam dobry i to nie chodzi o to, że ktoś bełkocze, bo mówią wyraźnie i przedtem tak nie miałam. Wiem, ze to dziwny problem, ale naprawdę tak mam. Czy ktoś miał podobnie? PRosze o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Styczeń 18, 2023 Może tzw mgła mózgowa? Powikłanie na tle neurologicznym. Tak czy inaczej najlepiej z tym do lekarza się udać, bo na forum nikt cię nie zdiagnozuje. Ja przeszlsm covid w swieta i też nie czuje sue swojo. Problemy z koncentracja, permanentne zmęczenie, bol mięsni i stawów. Także jw, umow się do lekarza, powiedz o objawach, podejrzeniach i może suplementacja pomoże albo wyślą Cie na dalsze badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach