KevinTomczak 0 Napisano Styczeń 24, 2023 Szkoda, że już kowbojek nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Styczeń 24, 2023 Codziennie co to raz mniej się tu dzieje, i mniej użytkowników zagląda … a wszystko przez to kasowanie wątków, wieczne przepychanki, bany itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KevinTomczak 0 Napisano Styczeń 24, 2023 (edytowany) Ech, a kiedyś były i kowbojki i samosia, a teraz gówno jest Edytowano Styczeń 24, 2023 przez KevinTomczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 326 Napisano Styczeń 24, 2023 22 minuty temu, wrrr_gzium napisał: Codziennie co to raz mniej się tu dzieje, i mniej użytkowników zagląda … a wszystko przez to kasowanie wątków, wieczne przepychanki, bany itd ogólnie mało jest użytkowników, dostają bany to za multikonta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Styczeń 25, 2023 8 godzin temu, *Piotr* napisał: ogólnie mało jest użytkowników, dostają bany to za multikonta Bany dostają wszyscy bez orientu - sama jestem tego przykładem. Tak mnie tu wkurzyło ze 4 miesiące prawie tu nie zaglądałam. Pisałam gdzie się dało z prośba o podanie przyczyny, ale nie dostałam ani jednej odpowiedzi. Finalnie musiałam założyć nowe konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KevinTomczak 0 Napisano Styczeń 25, 2023 A dziś jeszcze nudniej, same spamy i tematy zakładane przez nudnych 60-latków. Nie ma ciekawszych for obecnie? Pytam, bo dawno mnie nie było w tych rejonach sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach