Igax 0 Napisano Luty 9, 2023 Dzień dobry, chodzę do drugiej klasy liceum i mam dość duży problem. Bardzo często gdy jestem w szkole , mój brzuch wydaje bardzo dziwne dźwięki, przypomniają trochę burczenie .Zawsze gdy słyszę te dźwięki już wiem , że za chwilę dostanę gazów i potwornej biegunki. Próbowałam pić różne herbaty ziołowe ale nie dały żadnego efektu. Czasem "goni" mnie do toalety w szkole parę razy co jest bardzo krępujące. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igax 0 Napisano Luty 28, 2023 Mam skierowanie do gastrologa na marzec więc mam nadzieję, że tam mi pomogą bo ostatnio coraz częściej mam te problemy w szkole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prym.ula 6 Napisano Marzec 1, 2023 Po prostu stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mannex 32 Napisano Marzec 2, 2023 Patrz co jesz. Odstaw to, co jesz aktualnie, jedź coś innego i zobaczysz. Z reguł dietetycznych: dobrze jest zrezygnować z pieczywa oraz mleka. Za dużo błonnika w diecie też może dawać takie objawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igax 0 Napisano Marzec 5, 2023 W ostatni piątek byłam u gastrologa . Lekarka podejrzewa, że mam zespół jelita drażliwego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach