Kolorowaa 0 Napisano Marzec 4, 2023 Hej dziewczyny, macie jakieś rady/domowe sposoby na migrenę w ciąży? 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Marzec 5, 2023 9 godzin temu, Kolorowaa napisał: Hej dziewczyny, macie jakieś rady/domowe sposoby na migrenę w ciąży? 🥴 Wizyta u lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika1908 25 Napisano Marzec 5, 2023 Przeczekać? Ja byłam u lekarza, ale mocnych leków brać nie można, więc nie brałam. Po prostu leżałam w łóżku i się męczyłam Na szczęście takie migreny miałam tylko w pierwszym trymestrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Marzec 5, 2023 1 godzinę temu, monika1908 napisał: Przeczekać? Ja byłam u lekarza, ale mocnych leków brać nie można, więc nie brałam. Po prostu leżałam w łóżku i się męczyłam Na szczęście takie migreny miałam tylko w pierwszym trymestrze. No ale takie rzeczy powinno się sprawdzić, bo migrena może wynikać z nadciśnienia, a nadciśnienie w ciążymożna i trzeba leczyć, bo nieleczone nadciśnienie prowadzi do stanu przedrzucawkowego, który znowu może skończyć się śmiercią dziecka i jest zagrożeniem życia matki. Stan przedrzucawkowy jest wskazaniem do natychmiastowego rozwiązania ciąży bez względu na jej długość trwania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach