ToMasz1985 296 Napisano Marzec 16, 2023 1 minutę temu, Lilka… napisał: słucham co to oznacza czy tak moze byc jak te badania były robione w jednym i tym samym lab czy te wyniku oznaczaja ciaze i moze byc tak przy braku ciazy ze te wyniki wahaja sie Nie wiem. To dopiero 1 litera. Rób dalej badania i podawaj wyniki. Zobaczymy jakie kolejne litery się narysują na osi czasu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Marzec 16, 2023 5 minut temu, ToMasz1985 napisał: Nie wiem. To dopiero 1 litera. Rób dalej badania i podawaj wyniki. Zobaczymy jakie kolejne litery się narysują na osi czasu. A ze tak zapytam… jakie litery miga sugerować ciąże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilka… 2 Napisano Marzec 16, 2023 6 minut temu, ToMasz1985 napisał: Nie wiem. To dopiero 1 litera. Rób dalej badania i podawaj wyniki. Zobaczymy jakie kolejne litery się narysują na osi czasu. słucham co to za metoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToMasz1985 296 Napisano Marzec 18, 2023 Dnia 16.03.2023 o 21:52, wrrr_gzium napisał: A ze tak zapytam… jakie litery miga sugerować ciąże ? Są dwie opcje: Jestem w ciąży. Jeszcze nie. Trudno odgadnąć po 1 literce a dalszych wyników brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Lipiec 31, 2023 Dnia 27.07.2023 o 14:08, marcelinalisiewicz napisał: wolę naturalną antykoncepcję za pomocą monitora płodności cyclotest myWay z funkcją antykoncepcji Nikogo nie interesuje Twoj spam. Przekaż szefom, ze robią sobie antyreklame. Plus można to zgłosić do uokik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach