Gerozena 2 Napisano Marzec 16, 2023 Nie mam ruchu przez depresję, jedyny mój ruch to pójście do łazienki, kuchni albo salonu, a tak to ciągle siedzę. Jednak gdy już gdzieś wychodzę, to jak idę mocno boli mnie prawa noga i dolna część pleców też po prawej stronie. Dlaczego tak jest? Dlaczego z lewą stroną wszystko jest ok, a prawa boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 16, 2023 42 minuty temu, Gerozena napisał: Nie mam ruchu przez depresję, jedyny mój ruch to pójście do łazienki, kuchni albo salonu, a tak to ciągle siedzę. Jednak gdy już gdzieś wychodzę, to jak idę mocno boli mnie prawa noga i dolna część pleców też po prawej stronie. Dlaczego tak jest? Dlaczego z lewą stroną wszystko jest ok, a prawa boli? A na którym boku śpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven Sisters Road 64 Napisano Marzec 17, 2023 Lewa za prawą a prawa za lewą, więc kłopot z głową według mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano Marzec 17, 2023 Może pomogą Ci ćwiczenia na te części ciała. Znalazłem kiedyś ciekawe filmiki na instagrame P. Dominiki Rosińskiej, na praktycznie wszystko, spróbuj tam poszukać. nazwa dominika.rosinska albo linktr.ee/dominikarosinska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 249 Napisano Marzec 17, 2023 Przed chwilą, crazy_ napisał: Jesteś jej mężem? haha dobre nie no fajnie by było, niczego nie reklamuję, przypadkiem trafiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach